18-01-07

 

RADIO CONTACT AALST CANRAVAL  2007

 

RADIO CONTACT WORDT RADIO AJOIN
  

 

Waar: in de Denderstreek op de Contactfrequentie FM 93 Mhz
Wie, wat en wanneer: maandaguitzendingen telkens tussen 19 en 22 uur op 29 januari, 5 en 12 februari 2007. Deze uitzendingen worden rechtstreeks uitgezonden vanuit het Aalstarcafé in het Forum aan de Albrechtlaan in Aalst. Met alle carnavalnieuws en sprokkels door de carnavalisten zelf! Met alle nuttige informatie over carnaval door de organisatoren: dienst organisatie en stad Aalst.

Presentatie: Danny De Bruyn, Peter Van den Bossche en Sven De Smet.
Vzw Carnavalist tot in de kist en de preventiedienst van de lokale politie zullen er elke week de preventiecampagnes voorstellen.Tijdens de eerste uitzending van 29 januari vindt tevens ook de persconferentie plaats van de preventieactie. Ook porteplum zal een vast item worden, net als "peter en zaat".

Rechtstreekse uitzending van de Verkiezing Prins Carnaval van Aalst op zaterdag 27 januari 2007 vanuit de Florahallen, Albrechtlaan in Aalst tot en met de bekendmaking van de Prins Carnaval 2007.

Carnaval-Top-50-aller-tijden op vrijdag 16 februari 2007 tussen 20 en 24 uur. Luisteraars stellen deze top 50 zelf samen via www.planetajoin.be

CARNAVALSZONDAG: Radio Carnaval slaat zijn tenten op midden in de feestzone en commentarieert er rechtstreeks de stoet.
In nauw overleg met de organisatoren en de veiligheids- en hulpdiensten krijgen de feestvierders tal van praktische tips om het veilig naar Carnaval te komen, er zich te vermaken en veilig naar huis te keren. Rechtstreekse interventies op zondag 18 februari (zondagsstoet van 12 tot 20 uur), voorafgegaan door de heruitzending van de Carnaval-top-50 non stop.

Carnavalisten maken het nieuws… Radio Contact brengt het!

Voor alle informatie: 0475/26.91.41

08:46 Gepost door ??? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.