17-06-07

 

Mark Tijsmans speelde al mee in verschillende televisieseries, waaronder zijn rol als Pasmans in de Eén-serie Flikken wellicht de bekendste is. Daarnaast is hij ook actief op de planken, en als zanger!

Maar deze week heeft Mark Tijsmans andere plannen. Hij daagt namelijk de inwoners van Aalst uit om van hun stad een echte Soapcity te maken. Zeepbellen, glijbanen, wasborden en veel bruine zeep... Aalst, laat het schuimen!

de sterren
1. Maak de langste zeepglijbaan ter wereld
2. Organiseer een zeepkistenrace met 20 originele voertuigen
3. Maak een uniek zeeplied, begeleid door 100 wasborden
4. Blaas met minstens 5000 mensen de hemel vol zeepbellen en maak er een spektakel van
5. Maak een waslijn van 2500 meter lang, vol kleren die met de hand en bruine zeep gewassen zijn
het evenement
Zaterdag moet alles klaar zijn om 13.30 uur. Dan komt Mark ter plaatse en worden de sterren uitgereikt. Onze huisband Per Geluk brengt je al in de stemming vanaf 13.00 uur. Ook tussendoor hoor je hen aan het werk. En wanneer alle sterren zijn uitgereikt, zorgen Geena Lisa en Steph samen met onze huisband voor een muzikaal slot.
de uitzending
Het startschot voor deze uitdaging wordt gegeven maandag 18 juni om 9 uur. In de loop van de week kan je de evolutie dag aan dag volgen via de website en Radio 2. Ook in De rode loper en 1000 zonnen & garnalen mag je informatie en oproepen verwachten.

Op zaterdag 23 juni kan iedereen ter plaatste mee de finale beleven. Is Aalst geslaagd in zijn missie? Het resultaat van een hele week werk zie je zondag 24 juni op Eén.

22:05 Gepost door ??? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.