14-01-08

 

 

 decoration

Maandag 14 januari: tweede live uitzending van Radio Ajoin...
stem af op 93 FM tussen 19u en 22u vanuit het Aalstar Café in het Forum. Indereen tevens welkom om de live uitzending bij te wonen. 1 Palm drinken, een tweede gratis!
Met de Arendprins, verschillende carnavalgroepen en het bespreken van de andere uitgekomen CD's.


RADIO CONTACT AALST
wordt
RADIO AJOIN met CARNAVAL

Waar: In de Denderstreek op de Contactfrequentie FM 93 Mhz
Presentatie: DANNY DE BRUYN, PETER VAN DEN BOSSCHE, SVEN DE SMET & BART MARCOEN. Tussenkomsten van luisteraars zijn mogelijk via de SMS-berichtjes ,onze vliegende reporters of je kan ook aanwezig zijn bij de uitzending zelf.
Wie, wat en wanneer: Maandaguitzendingen telkens tussen 19 en 22 uur op
7/1, 14/1, 21/1, 28/1/2008. Deze uitzendingen worden rechtstreeks uitgezonden vanuit het Aalstarcafé in het FORUM aan de Albrechtlaan te Aalst.
Carnaval-Top 50-aller tijden op vrijdag 2/2/2008 tussen 20 en 24 uur. Luisteraars stellen deze top 50 zelf samen via www.planetajoin.be.

CARNAVALDRIEDAAGSE: Radio Carnaval slaat zijn tenten op midden in de feestzone en commentarieert er rechtstreeks de stoet.
In nauw overleg met de organisatoren en de veiligheids- en hulpdiensten krijgen de feestvierders tal van praktische tips om het veilig naar Carnaval te komen, er zich te vermaken en veilig naar huis te keren. Rechtstreekse interventies op zondag 3 februari (zondagsstoet van 12 tot 20 uur). Rechtstreekse uitzending van de popverbranding op dinsdag 5 februari. Drie dagen lang carnavalambiance op 93 FM!

NIEUW ! NIEUW ! Er staat een heus debat op stapel ivm MEGAKEIREN op de Mert !!!

Carnavalisten maken het nieuws… Radio Contact brengt het!

13:50 Gepost door ??? in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.